Het online bedieningsconcept van Vacura

Zelf boekhouden, beter ondernemen, beter samenwerken: dat is de filosofie achter ons online bedieningsconcept. Inzicht in uw administratie betekent grip op uw business. Met onze online boekhoudoplossingen kunt u voor een vast bedrag per maand zelf uw bedrijfsadministratie bijhouden. Eenvoudig, snel en efficiënt. Voor elk type onderneming biedt het de benodigde administratiefuncties.
24/7 toegang tot uw administratie en online dossier. Zo kunt u slim en doeltreffend met ons als accountant samenwerken.

 

 

"Altijd en overal over actuele financiële informatie beschikken"

Gemak dient de mens

Met de scanfunctionaliteit kunt u uzelf een hoop tijd besparen. Iedere gescande inkoopbon wordt bij binnenkomst in uw administratie geanalyseerd. Informatie die op de inkoopbon staat wordt door het systeem zo goed mogelijk overgenomen en ingevuld op een boekingsbon. In de meeste gevallen volstaat het klikken op 'Boek' om de inkoopbon in uw administratie te verwerken!

Het kan nóg gemakkelijker: binnenkort wordt het mogelijk om facturen (in JPG-, PDF- of TIFF-formaat) naar uw eigen administratie te mailen. Als u het emailadres van uw administratie doorgeeft aan uw leveranciers, verschijnen uw inkoopbonnen vanzelf in de 'inbox' van uw administratie.

administratie verwerken

Zo werkt het

Het makkelijkst kunt u inkoopbonnen direct vanuit uw online administratie scannen, gebruik makend van uw favoriete browser en zonder software te installeren. U kunt natuurlijk ook een reeds gescand document of een PDF die u van een leverancier heeft ontvangen in uw online administratie inlezen. Daartoe klikt u op 'Uploaden' in uw Inbox.

 

 

Abonnementen en prijzen

Allereerst bepalen wij samen met u op welke wijze we gaan samenwerken. Veelal betreft het één van de volgende samenwerkingsvormen:

  • U besteedt de gehele financiële administratie uit aan ons
  • U voert een beperkt aantal administratieve werkzaamheden zelf uit, bijvoorbeeld u factureert
  • U verzorgt de gehele financiële administratie zelf, al dan niet onder begeleiding van ons

Ook voor de overige accountancy en belastingadviesdiensten bent u bij ons aan het goede adres. Onze prijs - kwaliteitsverhouding is scherp. Belangrijker is het wellicht nog dat u een vaste prijsafspraak met ons kunt maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

"Een vaste prijs per maand, dat betekent duidelijkheid en zekerheid"

Hieronder een overzicht van ons dienstenpakket tegen vaste prijzen per maand: Het dienstenpakket bevat de volgende werkzaamheden:

  • Samenstellen (fiscale) jaarstukken
  • Verzorgen publicatiestukken kamer van koophandel (BV)
  • Opstellen notulen voor aandeelhouders (BV)
  • Aangifte vennootschapsbelasting (BV)
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Verzorgen salarisadministratie

Klik hier voor de voorwaarden: Voorwaarden online boekhouden

Meer weten of direct een afspraak?

Neem gerust contact met ons op voor uw vaste prijs afgestemd op uw situatie en uw wensen.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in, dan bellen wij u terug.