Visie

Ondernemers de werkelijke helpende hand bieden. Toegevoegde waarde leveren op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. In begrijpelijke taal en met beide benen op de grond. Dat is waar wij bij Vacura Accountants & Adviseurs veel voldoening uit halen. "In de toekomst ligt de winst!" Ons doel is deze samen met u te realiseren.

vacura stijgende lijn

Vacura Accountants & Adviseurs is lid van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en aangesloten bij Fiscount, dé brancheorganisaties voor accountantskantoren in het MKB.
Lid van NBA Lid van Fiscount.

NBA Logo   Fiscount Logo

 

Waar heeft u als ondernemer mee te maken?

Belastingaangiften, de administratie, salarisverwerking, personeel en organisatie, periodieke rapportages (bijvoorbeeld t.b.v. de bank), de jaarrekening, pensioenen, subsidies, automatisering, fusie en overname, bedrijfsopvolging, etc. Binnen het ondernemerschap komen er heel veel zaken op u af. En allemaal verdienen ze de volle aandacht.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het is ons doel om ondernemers zo zorgeloos mogelijk te laten ondernemen. Met andere woorden: wij vinden dat een ondernemer zich zoveel mogelijk met zijn eigen vak moet kunnen bezighouden, zonder steeds te worden gestoord door allerlei andere dringende zaken. Wij bezorgen u daarom rust, zekerheid, overzicht en het vertrouwen dat zaken tot in detail zijn geregeld. Wij voorzien u van praktisch en doeltreffend advies, afgestemd op uw onderneming. Wij willen een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat voor u creëren, waarin u maximaal rendement haalt. U mag bij ons rekenen op kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid.
Door de groeiende wet- en regelgeving merken wij dat ondernemers behoefte hebben aan een breed dienstenpakket. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u dat ook daadwerkelijk aanbieden. Zo werken we samen met ervaren belastingadviseurs die ‘zware' fiscale klussen met beide handen aanpakken.
 

Inderdaad, dat klinkt allemaal mooi…

Nog beter is het om met elkaar om tafel te zitten en een gesprek aan te gaan over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Bel ons gerust voor een afspraak! Of vul het contactformulier in zodat wij u kunnen terugbellen wanneer u dat wenst.